Welcome to (fake) paradise

Welcome to (fake) paradise

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Muutosten tuulia




Ihana lauantai-aamu.
Heräsin jo puoli kymmeneltä siihen, että päivänvalo paistoi silmään. Miten ihanaa onkaan vain maata sängyssä, kullan vieressä, ja miettiä, nukkuisiko vielä vähän lisää vai heräisikö juomaan rauhassa aamukahvit. Päädyin nousemaan ylös.

Muutaman kahvikupillisen ja kotityön jälkeen istahdin koneelle ja ajattelin kirjoittaa jotain blogiin. Vartin päästä blogin nimi onkin vaihtunut ja hyvä niin. En tiedä, miten muut ymmärtävät otsikon, mutta itselläni tulee siitä hauska olo ja hyvä mieli. Se on ollut monen piirtämäni sarjakuvan ja kirjoittamani tarinankin nimi, eikä se ole koskaan ollut negatiivinen otsikko.

Joka tapauksessa, tervetuloa siis uudistuneen blogin pariin!

Aion kirjoittaa samantapaisista asioista ja lisätä tänne taiteellisia  valokuviani. Tänne heijastuu varmaan tietyllä tavalla seuraamieni blogien aiheet. Viime aikoina minussa on herännyt jollain kummalla tavalla muodista kiinnostunut henkilö. Luen muotiblogeja ja Instagramissa tulee seurattua monia vaateblogeja. Vielä ihanempaa on, että näitä ihania vaatteita löytyy myös minulle, pluskokoiselle henkilölle. Itse tuskin alan lisäilemään tänne mitään asukuvia. Tai noh, ei sitä tiedä.

Elikkäs, asiaan.
Olimme Jaken kanssa Levillä viime viikonlopun juhlimassa 4 seurusteluvuottamme ja ottamassa muutenkin irtioton arjesta. Olimme kylpylähotellissa yötä (sama paikka kuin joulun aikaan) ja lilluimme joka päivä altaissa. Söimme myös ihanaa ruokaa jokapäivä ja tulipa avattua kuoharipullokin!

Juhlalookki :D
Tuo kaulakoru oli muuten lahja Jakelta.
Vaikka se näkyykin tässä melko huonosti,
se on aivan ihana!!! 


Since 22.2.2010 <3 


Juhlajuomat! ;) Arvatkaa kumpi oli kumman!


Nyt on aivan PAKKO mainostaa: Levillä on
yksi aivan ihana kahvila, olikohan se nimi Kafet? Sieltä saa suolaista ja makeaa,
esimerkiksi näitä ihania crepejä <3 Vaikka yleisesti ottaen Levillä
on laitettu kaikkeen mahdolliseen runsaasti Lapin lisää,
tämä kahvila on mielestäni poikkeus. Todellakin käymisen arvoinen, ihanan rauhallinen
ja hieman vanhanaikainen kahvila!


Tulimme reissusta sunnuntaina ja heti maanantai-aamuna alkoi uusi työharjoitteluni päiväkirurgisella osastolla sairaalassa! Olen nyt ollut tämän viikon siellä ja perehtynyt tämän ajan silmäkirurgiaan, HUI! Maanantaina en tiennyt kunnolla, mikä on kaihi ja nyt olen seurannut noin 6-7 kaihileikkaustakin!!
Tämä osasto on aivan erillainen verrattuna edelliseen harjoittelupaikkaani vuodeosastolla, mutta en valita. Ihanaa, että saa harjoitella kaikissa mahdollisissa paikoissa ja kohdata erinlaisia potilaita ja tehdä erinlaisia toimenpiteitä.

Kyllä minusta ihkaoikea sairaanhoitaja vielä tulee! ;)






Ai niin, TOSIAAN!
En ole tainnut kirjoittaa tänne vielä mitään uudesta, ihanasta pikku kummipojastani! <3 Rakas serkkuni ja hänen ihana vaimonsa saivat marraskuussa kolmannen lapsen ja minä pääsin sylikummiksi. Olen niin ylpeä! Serkku on ollut minulle ja siskoilleni aina vähän kuin "lainaisoveli" ja tottakai olin kamalan otettu, kun pääsin oikein sylikummiksi!
Minulla on myös kummityttö (joka on myös aivan ihana, sinisilmäinen ja vaaleatukkainen 4-vuotias), joka on toisen serkkuni lapsi. En laita tänne kuitenkaan mitään kuvia, vaikka en usko, että vanhemmat välttämättä pahastuisivat.

Eiköhän tässä ole päivitystä vähäksi aikaa! Tänä viikonloppuna täällä vietetään Poronkusema-korkeakouluopiskelijatapahtumaa. Illalla ihkauudet opiskelijahaalarini pääsevät vähän ulos... ;) Niistä toivottavasti kuvia vähän myöhemmin!

Oih, on pakko laittaa vielä loppuun linkki Kaija Koon uuteen kappaleeseen Kuka sen opettaa.
Niin ihana kappale! <3





http://www.youtube.com/watch?v=E5lLfCKyUo0








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti